trustguide.org.uk

RSS | Comments RSS

Lista ut en hemlighet

Comments (0) No Comments»
May 19, 2014 at 10:31 am

Jag har köpt Led lampor från elbutik idag och jag är väldigt exalterad över att få installera dem. Jag har alltid tyckt att sådana saker är väldigt roliga. Jag blir exempelvis glad om jag får montera ihop en dammsugare eller kanske öppna en ny mobiltelefon och hålla på med den. Jag gillar helt enkelt att få saker att fungera, något som jag tycker är riktigt roligt är maskiner och sådant. Jag har hållit på och tittat på hur saker fungerar hela mitt liv och jag tycker att det är väldigt roligt att kunna lista ut sådana saker, det ger en så himla mycket glädje. Man känner sig dessutom väldigt duktig som kan göra något sådant. Det är som att man har kommit på en hemlighet som ingen annan vet, det är en väldigt speciell upplevelse måste jag säga.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>